Uitslag huiskeuring 2017

15 december 2017

Op deze avond weten we de wie de kampioenen binnen onze vereniging zijn.
Aanvang 19:45 uur in de "Mauritsschool" Veldovenstraat 20

Wij als aquariumverenging “Natuur in Huis” uit Rijssen zijn bijzonder trots omdat we binnen de vereniging een landelijke winnaar en een winnares hebben met een tweede plaats.
Gert Aalderink behaalde de eerste plaats met zijn speciaal aquarium een bijzondere prestatie, ook behaalde hij de meeste punten van alle landelijke deelnemers wat hem ook de algeheel landelijke kampioen opleverde.
Natasja Thielen behaalde met zijn terrarium een tweede plaats.

De uitslagen van 15 december! 

Afgelopen vrijdag werden de resultaten van plaatselijke huiskeuring bekendgemaakt. Ook hier werd Gert Aalderink weer de beste in de categorie speciaal aquarium, Dennis Paauwe werd tweede en Mark Soer werd derde, de eerste twee gaan door naar de regionale keuring. De UPX kampioensschaal ging dit jaar voor het eerst naar Gert Aalderink.
Bij het gezelschapsaquarium werd Jan Voortman, Edwin Kreijkes en Jan Willem Immink respectievelijk 1ste ,2de en 3de. Ons oudste lid J.W. Kosters werd 4de, de eerste twee gaan zondermeer door naar de regionale keuring.
In de categorie zeewater werd Frances Wijnen eerste gevolg door Gardus Danneberg en Henry Danneberg werd derde. Alle drie gaan door naar de regionale keuring. Voor onze vereniging is het lang geleden dat er iemand, met zeewater, bij de landelijke keuring was.
De categorie terrarium kende twee deelnemers die allebeide het zelfde aantal punten hadden en zodoende moesten wij twee eerste prijzen uitreiken aan Natasja Thielen en Johan Nijkamp, beide gaan ook door naar de regionale keuring.
Het jaar kunnen wij, ondanks de brand in mei van dit jaar, goed afsluiten met zulke goede vivaria in onze vereniging, daarom hopen wij dat we in 2018 meer deelnemers naar de landelijke huiskeuring kunnen afvaardigen.
Onze contactavonden staan vermeld op de site www.avnatuurinhuis.nl en voor meer info kunt u mailen naar info@avnatuurinhuis.nl

    Wij worden gesteund door vele trotse sponsoren.