© AV Natuur in Huis

Werkgroep Zeewateraquarium

Een stukje uit de oceaan in je eigen huiskamer. Een beeld dat veel mensen aanspreekt. Maar hoe doe je dat? Wat komt er allemaal bij kijken? En wat zijn handige trucs om het onderhoud makkelijker te maken? Dat zijn zo wat vragen weer menig zeewater-aquariaan tegenaan loopt. Als lid van de vereniging kom je in contact met mensen die ook een zeewateraquarium hebben. Zo kun je ervaringen en tips uitiwsselen, maar bijvoorbeeld ook samen voer inkopen, koralen stekjes ruilen of advies vragen over techniek en wateronderhoud. Er wordt naar gestreefd om tenminste elke oneven maand een zeewateractiviteit te organiseren. Dit kan een lezing zijn of een bezoek aan een bedrijf of zeewaterwinkel. Op de activiteitenpagina vind je meer nformatie. Heb je interesse in het starten van een zeewateraquarium? Of heb je al een zeeaquarium en lijkt het je leuk om in contact te komen met andere hobbyisten, neem dan gerust contact op. Dit kan met Frances Wijnen (zeewater-coördinator). Op de contactpagina vind je de nodige gegevens. Landelijke Huiskeuring De landellijke huiskeuring voor de zeewater-deelnemers is van 2 tot 9 juni. De deelnemers ontvangen twee weken van te voren de nodige documenten. We wensen alle deelnemers veel succes! Enkele foto’s van zeeaquaria van onze leden:
AV NATUUR IN HUIS RIJSSEN
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem
SCENICPHOTOGRAPHY

Werkgroep

Zeewateraquarium

Een stukje uit de oceaan in je eigen huiskamer. Een beeld dat veel mensen aanspreekt. Maar hoe doe je dat? Wat komt er allemaal bij kijken? En wat zijn handige trucs om het onderhoud makkelijker te maken? Dat zijn zo wat vragen weer menig zeewater-aquariaan tegenaan loopt. Als lid van de vereniging kom je in contact met mensen die ook een zeewateraquarium hebben. Zo kun je ervaringen en tips uitiwsselen, maar bijvoorbeeld ook samen voer inkopen, koralen stekjes ruilen of advies vragen over techniek en wateronderhoud. Er wordt naar gestreefd om tenminste elke oneven maand een zeewateractiviteit te organiseren. Dit kan een lezing zijn of een bezoek aan een bedrijf of zeewaterwinkel. Op de activiteitenpagina vind je meer nformatie. Heb je interesse in het starten van een zeewateraquarium? Of heb je al een zeeaquarium en lijkt het je leuk om in contact te komen met andere hobbyisten, neem dan gerust contact op. Dit kan met Frances Wijnen (zeewater- coördinator). Op de contactpagina vind je de nodige gegevens. Landelijke Huiskeuring De landellijke huiskeuring voor de zeewater- deelnemers is van 2 tot 9 juni. De deelnemers ontvangen twee weken van te voren de nodige documenten. We wensen alle deelnemers veel succes! Enkele foto’s van zeeaquaria van onze leden:

Nieuwsflits

Leden AV Natuur in Huis gooien hoge ogen tijdens

de uitslagen

Districtskeuring

Afgelopen 10 maart presenteerde keurmeester Dhr. Frencken de uitslagen van de districtskeuring. AV Natuur in Huis deed met 12 deelnemers mee. Zij sleepte vrijwel alle prijzen in de wacht en 9 van de 12 deelnemers maken kans op deelname voor de Landelijke Huiskeuring.
Meer info Meer info